Språk Språk

Sikkerhet til sjøs

10 millioner til Redningsselskapet

Regjeringen gir Redningsselskapet 10 millioner kroner mer enn opprinnelig foreslått i statsbudsjettet for 2012 for å sikre at redningstjenesten blant annet på Skjervøy kan opprettholdes.
16. november 2011 Les mer
RS-Gideon9

Fire millioner til ny Redningsskøyte i Alta!

Redningsselskapet fikk maks uttelling på sin søknad til Gjensidigestiftelsen, som har gitt hele 4 mill. kr. til den nye redningsskøyta i Alta!

Gleden er naturligvis stor hos distriktsleder Kari Lene Olsen i Honningsvåg og i det lokale Sjøredningskorpset v/ leder Ulf Dahlslett!
23. april 2009 Les mer
RS-Gideon8

Bildeserie

RS 128 Gideon besøker Alta

RS Gideon fra Tromsø stillet opp til demonstrasjon av båten og informasjon i Alta den 27. mars. Her fikk publikum en briljant oppvisning i båtens og mannskapets egenskaper utenfor Hurtigbåtkaia.
Se bildene her. Alle foto: Ketil Iki, Alta Havn KF
28. mars 2008 Les mer
RS-Gideon6

Redningsskøyta besøkte Alta

Kysten utenfor Alta skal bli tryggere. Redningsselskapet ønsker å etablere sjøredningskorps i Alta, planen er få en flunkende ny redningsskøyte til Altafjorden fra og med neste sommer. Torsdag 27. mars var skøyta, RS ”Gideon” på gjestebesøk.
26. mars 2008 Les mer
Redningsskøyte Simrad-klassen

Sjøredningskorpset

Skal redde Alta

Et sjøredningskorps er etablert, og nå starter innsamling av penger til ny redningsskøyte i Alta. Kari Lene Olsen i Redningsselskapet distrikt Finnmark har trukket i trådene. Blant annet har hun fått med havnesjef Jens-Petter Mathisen i rollen som leder for den nyopprettede Frontgruppa som skal hjelpe til med finansieringen til ny Simrad-skøyte.
31. januar 2008 Les mer
Foto: Gro Ismar, Redningsselskapet

Sjøredningskorps i Alta

Redningsselskapet Finnmark ønsker frivillige til å bistå i sjøredning. Det nyetablerte korpset er det første i Finnmark. Nå vil Sjøredningskorpset i Alta jobbe for å finansiere en 37 fot hurtiggående båt. [kilde: fd.no]

5. desember 2007 Les mer
redningsselskapet_100x104

Slik blir den nye båten

SIMRAD-klassen
1. februar 2008 Les mer
Redningsskøyte Simrad-klassen

Besøk Redningsselskapets sider

Lokale nyheter også fra Finnmark finner du her. Følg med i innsamlingen av midler til Sjøredningskorpsets nye fartøy i Simrad-klassen til Alta.
Gå til Redningsselskapet
Redningsselskapet-distriktnytt

Flytende luksus

Altaværingene har kastet loss. Fritidsbåter for rundt 120 millioner dupper ute i fjorden. [kilde: altaposten.no]
18. juni 2007 Les mer
norgeskonvoi_1_460x307
Språk Norsk - Norwegian