Alta-logistics

ALTA LOGISTICS AS

Selskapet utfører alt innen transport (bil-båt-fly), kran og logistikk og lagring.

Beholder flyruta mellom Alta og Oslo

SAS Braathens vil likevel ikke legge ned vinterruta. Selskapet varslet tidligere at ruta mellom Alta og Oslo kunne bli nedlagt som følge av lav inntjening og strenge regler mot prisdumping.

Vil skjerpe straffene for lakserømming

Fiskeri- og kystdepartementet sendte mandag ut forslag om strengere reaksjoner for brudd på akvakulturloven.

En million til Rute 007

Fylkeskommunen skal fortsatt gå inn med en million til Snøhvitekspressen mellom Alta og Hammerfest. Det er resultatet etter et møte hos Fylkeskommunen mandag 22. januar.

Stolt kaptein på MS «Jøfjord»

Innbyggerne på Seiland må vente på FFRs nyeste innkjøp. Fergen MS «Jøfjord» passer nemlig ikke til fergeleiene på Klokkarøya og Kjerringholmen. Derfor går den på Korsfjord-Nyvoll sambandet inntil videre, og MF Akkarfjord er flyttet til Seiland-forbindelsen.

Vestfylket på fiskeritoppen

Nordkapp har flest fiskebåter og Hammerfest har flest fiskere. Sammen med Alta og Måsøy topper de fiskeristatistikken for Finnmark i 2006.

Slakter ny ambulanseplan

Ambulanseplanen for 2008 til 2018 foreslår legebåten i Øksfjord som enslig svale i våre farvann. Mats Martinsen i Loppa Legeskyssbåter mener planen er slett arbeid. MS Mjaanes blir fjernet dersom planen blir vedtatt.
Fylkesråd Hans M. Ellingsen. Foto: Trond Ivar Lunga, FD

Skal bytte ut omstridt ferge

Pendler: – Et gledens budskap for oss fra Seiland.
Fylkesråd for samferdsel, Hans M. Ellingsen, skal skifte ut MS «Rognsund» som trafikkerer sambandet mellom Akkarfjord og Seiland.

Kastet prinsipper etter tilbud fra Veolia Transport

Finnmark fylkesting har kastet alle anbudsprinsipper på båten. Et tilbud fra Veolia Transport Norge AS (tidl. FFR), som ikke tåler offentlighetens lys, er årsaken. Her kan du lese hva media skriver i sakens anledning. Vi har samlet noen artikler her.

Snuser på Rafsnes som nytt kaiområde

Alta kommune ønsker å legge til rette for dypvannskai som kan sikre leveranser til oljeindustrien. Det kan bety storstilt utbygging i sjøen på Rafsnes.
Språk Norsk - Norwegian